Začetna stran | Registracija | Prijava
 
MENU
MENU
Untitled Document
 
 
 
   
 
 
AVAYA
AVAYA
AVAYA Inteligent Communications Serbia

Intelligent Communications

 

Avaya Pregled
 

Avaya razvija inteligentne komunikacijske rešitve in jo štejemo kot vodečega proizvajalca IP telefonije, kontaktnih centrov in rešitev na področju enotne komunikacije. Avaya integrira komunikacijske procese v poslovne procese podjetij in s tem omogoča večjo produktivnost zaposlenih, večjo učinkovitost podjetja in večje zadovoljstvo uporabnikov hkrati pa omogoča podjetjem globalno povezanost. Več kot milijon podjetij po celem svetu uporablja Avayine rešitve.

 


Avaya zagotavlja konkurenčnost podjetjem
 

Avaya lahko ponudi vsakemu lokalnemu ali mednarodnemu podjetju ne oziraje se na njegovo velikost, efektivne rešitve katere v veliki meri doprinesejo konkurenčnost in dodano vrednost podjetju. Avaya ponuja rešitve za SMB podjetja s funkcionalnim portfoliom in po konkurenčni in prilagodljivi ceni. Inteligentne Avaya rešitve pomagajo podjetjem in okolici. Avaya je razvila proizvode in programe, ki pomagajo zmanjševati prisotnost CO2 v zraku, posebno z aktivnostmi kot so zmanjševanje poslovnih potovanj, odhod in prihod na posel in poraba električne energije. Avaya ponuja teleworking, rešitve v sodelovanju z audio in spletno konfiguracijo in tako zmanjšuje stroške električne energije v povezavi s komunikacijsko opremo.

 


Avaya zgodovinski pregled
 

Avaya je samostojno podjetje od 2. oktobra 2000, ko se je odcepila od podjetja Lucent Technologies. Pred tem pa je bila Avaya del Western Electric in AT&T več kot 100 let. Avayalab je del podjetja Avaya in se koncentrira predvsem za razvoj komunikacijskih tehnologij za podjetja in vladne službe. Ta del podjetja Avaya je uspešno posloval 75 let kot del podjetja Bell Laboratories, enega največjih raziskovalnih inštitutov na svetu, ki ima registriranih preko 3000 patentov. 18.11.2004 je Avaya kupila Tenovis, podjetje ima več kot 100 letne izkušnje na področju komunikacij. Podjetji Silver Lake in TPG Capital pa sta kupili podjetje Avaya v oktobru 2007.

 


www.avaya.com